Gratis infosessie loopbaancoaching in Halle

Loopbaanbegeleiding in Halle, ook voor HSP’ers

Gratis infosessie loopbaanbegeleiding in Halle

Waarom gratis infosessie?

Tijdens een infosessie loopbaanbegeleiding laat loopbaancoach Katleen Van Roye je kennis maken met de manier waarop wij bij uChange loopbaancoaching geven.  Geen voorgekauwde lijstjes, maar creatieve en speelse oefeningen om te achterhalen welke unieke en zinvolle kwaliteiten jij te bieden hebt op de arbeidsmarkt.

Daarom bieden we een gecombineerde formule die maximaal rendeert: een workshop van 1,5u en 7u individuele begeleiding.  Via de loopbaancheques van de VDAB kost dit slechts €90 (reële kostprijs 1274 euro)!

Deze workshop formule geeft je 1,5u extra uur voordeel.  Op deze manier kunnen we jou op een grondige en uitgebreide manier op weg zetten in jouw loopbaantraject.

5 misverstanden over loopbaanbegeleiding

 1. Loopbaanbegeleiding volg je om van job te veranderen.
 2. We vullen wat lijstjes in en… klaar!
 3. Loopbaanbegeleiding is enkel voor werkzoekenden.
 4. Loopbaanbegeleiding is voor mensen met een burnout.
 5. Loopbaanbegeleiding is duur.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

  Indien je in aanmerking komt voor de loopbaancheques van de VDAB, heb je recht op 7 uur loopbaancoaching voor slechts €90.  Terwijl de reële waarde van een traject loopbaanbegeleiding 1100 euro bedraagt.

  Wanneer infosessie?

  De groepssessies worden op verzoek gepland.

  Een gratis individuele intake van ongeveer 30 minuten kan op elk moment ingepland worden.

  Wat klanten zeggen over loopbaancoaching bij uChange

  Twijfelt u soms ook aan uzelf, is je huidige job wel ideaal voor u of zoekt u naar een nieuwe job, maar wilt het maar niet lukken.
  Neem dan zeker contact op met UChange.
  Ik raad u deze super enthousiaste coach van UChange ten zeerste aan, ze haalt het beste in u naar boven en elke begeleiding is gepersonaliseerd naar ieders behoefte.
  Doorheen mijn loopbaanbegeleiding heb ik mezelf herontdekt. Ik ben geconfronteerd geweest met mijn valkuilen en mijn irritaties maar ook mijn kwaliteiten en mijn uitdagingen. Ze heeft me terug doen geloven in mezelf en in de toekomst.
  If I can change … you can change too.

  N.H.

  Ik heb loopbaanbegeleiding gevolgd bij Katleen en kan dit ten zeerste aanbevelen. Zij biedt je nieuwe inzichten, aangepast aan jouw situatie. Ik had direct een hele goeie klik en zij begreep mij zeer goed. Ik heb heel nuttige, praktische oefeningen gekregen die mij aan het denken hebben gezet en finaal ook in beweging. De beweging die ik nodig had. Bedankt Katleen!

  K.D.B.

  De loopbaanbegeleiding heeft me geleerd dat het nooit te laat is om van job te veranderen en dat het meer dan OK is om toe te geven dat een job je niet meer ligt, welke reden er ook aan de basis ligt.Het meest bijzondere aan de loopbegeleiding voor mij was het “voelen” en luisteren naar je buikgevoel. Je inleven in een situatie en echt aanvoelen wat dat met je doet was dan ook héél confronterend maar het heeft mijn ogen geopend. Dankzij de begeleiding en ondersteuning van Katleen heb ik stappen ondernomen die ik een paar jaar terug nooit zou gezet hebben. Ik heb één loopbaancheque gebruikt en kreeg daarmee voldoende begeleiding en informatie om verder te kunnen. Als ik van één ding spijt heb, dan is het dat ik niet eerder de stap naar loopbaanbegeleiding gezet heb. Het had mij veel ellendige jaren kunnen besparen…

  P.D.