Klanten aan het woord

Wat klanten zeggen over uChange

HSP-coaching Halle - wat klanten zeggen

Ik wou je nog even bedanken voor vrijdag en de afgelopen periode.

Hoewel ik misschien niet met een nieuwe uitdagende werkvacature naar buiten ging, leverde jouw coaching me wel een uitdagende zelfzorgvacature op. Mezelf terugvinden, nu nog de functiebeschrijving en het stappenplan vinden.  🙂.

Maandagochtend ging ik bij de dokter en deed mijn verhaal van de laatste tijd. Die sprak klare taal en het stoplicht werd ingedrukt tot het einde van het schooljaar.

Tijd voor mezelf, alles op een rijtje proberen krijgen of toch in die richting en nadenken wat ik zelf belangrijk vind en wil. Geen lachertje, maar ik wil het graag doen. Ik voel dat ik wel zoeken, graven en groeien om te kunnen tonen wie ik echt ben en voel.

Het was een binnenkomer vrijdag, maar oh wat is het de waarheid!

Bedankt voor alles! 

C.L. over loopbaanbegeleiding (06/06/24)

Het gaat heel goed met de suikerverslaving tot nu toe. 🙂 Ik kan gemakkelijk van de chocolade, cola en de snoepjes blijven. Zelf in een nogal stresserende periode en veel situaties waartoe ik anders zeker zou verleid worden ernaar. Ik drink ook veel meer water dan voorheen en eet minder.  Super bedankt!

A.D. over hypnose bij suikerverslaving (03/06/24)

Ik heb recent hypnotherapie gevolgd bij Katleen om mijn zelfvertrouwen te versterken, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe positief mijn ervaring was.

Katleen creëerde een warme en ondersteunende omgeving waarin ik volledig tot rust kwam. Na de sessies voelde ik me merkbaar beter en sterker. Ik zou Katleen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn zelfvertrouwen kwijt is.

A.S. over hypnose (12/05/24)

Ik kijk zeer positief terug op de sessie: voor mij was het een eerste ervaring met hypnose maar ik ben zeer positief verrast naar het effect ervan.
Was zeer aangenaam om dit samen met jou te doen, ik voelde me eigenlijk meteen op mijn gemak.

Nogmaals bedankt voor de zeer waardevolle hulp!

N.V.O. over hypnose (06/05/24)

Katleen is een toppertje!
Ze neemt de tijd om eerst naar jou te luisteren vooraleer ze aan het werk gaat.
Je moet ervoor openstaan, eens het je lukt, ga je volledig mee in de hypnose.
Ik kan alleen maar zeggen dat het werkt!
Mijn zelfvertrouwen, het nemen van initiatief en assertiviteit heeft een boost gekregen.
Zeker aan te raden!
S.B. over hypnose (30/04/24)

Ik nam tijd om een review te schrijven zodat het juist zit.
Ik heb jou opgezocht omdat ik voelde dat ik aan mijzelf moest werken. Ik had weinig zelfvertrouwen, een laag zelfbeeld en was niet in staat om juiste grenzen te stellen.
Telkens als ik bij jou kwam, was ik een spraakwaterval.
Maar je hebt altijd de tijd genomen om te luisteren. Je hebt me nooit beoordeeld en je wist hoe ik me voelde.
Je hebt me uitgelegd vanwaar mijn gevoelens komen en een handleiding aangeboden voor de wereld die ik ervoor nooit heb gekend.
Ik heb je raad zo goed mogelijk opgevolgd en zie waar ik nu sta: ik kan mijzelf respectvol aankijken in de spiegel, ik durf in de winkel al eens iets voor mijzelf te kopen en ik stel grenzen. Natuurlijk zal ik moeten blijven oefenen om je tips goed onder de knie te krijgen. Maar jij hebt mij getoond dat liefdevol met elkaar omgaan je wel degelijk verderhelpt in het leven.
We hebben afscheid genomen met een knuffel. Mijn manier om je mijn dankbaarheid te tonen. Wat je voor mij gedaan hebt is erg waardevol. Ik voel me nu sterker in het leven en ik blijf jouw stemmetje horen op mijn schouder 😉.
Dikke merci en ik hoop je wel nog te mogen ontmoeten.
V.F. over HSP-coaching (07/04/24)

Ik ben ongelofelijk blij dat ik Katleen heb gekozen om mijn loopbaanbegeleiding te doorlopen! Door Katleen haar achtergrond had ze voeling met mij en mijn werkveld waardoor ik me begrepen en gehoord voelde. De persoonlijke aanpak van de coaching heeft me tools gegeven om mijn valkuilen en krachten te ontdekken. Aan te raden!

 Opnieuw bedankt Katleen!

W.M. over loopbaanbegeleiding (16/03/24)

Ik kreeg bij Katleen nuttige handvaten aangereikt die ik zeker kan toepassen. Ik neem uit deze coaching verschillende inzichten mee die mij helpen om de dingen in een ander perspectief te zien.

De loopbaancoaching is voor mij niet enkel nuttig in mijn professioneel leven, maar heeft mij ook geholpen bepaalde zaken in mijn privéleven te plaatsen.

Het was fijn om deze coaching te volgen bij iemand die zo’n goed inzicht heeft in alle perspectieven van HSP. Bedankt!

N.V.L. over loopbaanbegeleiding (01/03/24)

Op zoek naar een coach voor loopbaanbegeleiding ben ik bij UChange terechtgekomen. Al van bij het eerste gesprek klikte het meteen : Katleen heeft een open, eerlijke en energieke aanpak.

Haar analyse van de professionele situaties en structuren waarmee ik vastzat, de observaties en de aangereikte handvaten hebben me enorm geholpen en meer inzicht gegeven. Vandaag kan ik beter met deze toestanden omgaan en kan ik er ook aan voorbijgaan.

Ik heb de coaching als waardevolle steun en als verrijking ervaren, en ben blij het traject gevolgd te hebben.

Dikke merci Katleen !’

A. over loopbaanbegeleiding (24/01/24)

uChange, een betere naam had Katleen niet kunnen kiezen voor haar praktijk: na enkele sessies bij haar, voel je jezelf echt veranderen.

Neen, Katleen is geen tovenaar, je moet het uiteraard zelf allemaal doen.  Maar door haar aanpak, de manier waarop ze je vragen stelt en doet nadenken over zaken, gaat dit zo spontaan en zonder druk dat je verandert zonder het zelf te beseffen.

De eerste sessies geloofde ik er niet echt in.  Ja, het waren aangename gesprekken, ik kreeg goeie tips, maar ik voelde me niet beter worden of veranderen.  Toch bleef ik terugkeren bij Katleen omdat ik ergens diep in mij toch wel voelde dat zij de juiste persoon was om mij te helpen.  En effectief, zonder het goed en wel te beseffen, voelde ik een zekere rust over mij komen en hadden haar aanpak en de inzichten die ze mij aanreikte, het nodige resultaat.  Geef dus zeker niet op na 2 sessies, maar laat de coaching zijn werk doen.  

K. over loopbaanbegeleiding (21/01/24)

Ik volgde voor de eerste keer een loopbaanbegeleiding na een zeer gevarieerde loopbaan. Met Katleen ontdekte ik bepaalde patronen en kon ik mezelf ook herkenning geven voor alles wat ik had gegeven en dit op verschillende jobs. Het was een verrijkende en inspirerende ervaring. Een aanrader als je vast zit of denkt… is er nog iets anders voor mij. Bedankt UChange Coaching en dankjewel Katleen.

E.W. over loopbaancoaching (19/01/24)

Ik volgde een loopbaanbegeleidingstraject bij UChange Coaching afgelopen zomer. Het werd een traject met een onverwacht einde. Katleen begreep mij en gaf me handvaten om bepaalde situaties op de werkvloer te herkennen en aan te pakken in de toekomst. Ik heb heel veel gehad aan onze sessies samen en kan UChange Coaching alleen maar aanraden.

A.L. over loopbaancoaching

Dag Katleen, ik wou je even zeggen dat ik dagelijks aan onze sessies denk en dat ik er veel van meeneem, zowel prive als op het werk. (…) Ik onthou je woorden, dat ik patronen moet doorbreken. De loopbaanbegeleiding is voor mij een eye opener geweest. Ik ben begonnen met een andere insteek dan waar ik nu sta.Tijdens mijn burn-out ben ik terecht gekomen bij uChange en daar ben ik enorm dankbaar voor.

L.A. over loopbaancoaching

Zes maanden geleden stootte ik op een FB bericht van uChange coaching. Ik twijfelde, maar wat ben ik blij dat ik toen de stap heb gezet om jou te contacteren!
Ik had tot dan geen idee wat loopbaanbegeleiding juist inhield.
Hoeveel twijfel, onrust, onzekerheid, woede… er in mij zat… Ik zag het allemaal niet meer helder. Jij hebt me duidelijk in beweging gebracht. En daar ben ik je héél dankbaar voor. Ook voor de oprechte en aangename gesprekken natuurlijk.
Doe zo voort, ik ben ervan overtuigd dat je nog veel mensen een duw in de juiste richting kan geven.
Dikke dikke dikke merci.

Ingrid V. over loopbaanbegeleiding

Tijdens mijn burn-out ben ik terecht gekomen bij uChange en daar ben ik enorm dankbaar voor.

Katleen leerde me, op mijn eigen tempo, aan om terug het denken en het voelen te verbinden. Dankzij haar coaching, kon ik inzichten niet enkel verstandelijk begrijpen, maar ook gevoelsmatig en dat op een manier die aansluit bij wie ik ben. Ze hielp me in te zien waar ik nood aan had en moedigde me aan om op zoek te gaan naar de dingen die me energie geven.

Daarnaast leerde ze mij ook welke valkuilen ik heb en hoe ik deze kan herkennen en voorkomen.

Het heeft Katleen bloed, zweet en tranen gekost, maar ik ben vandaag, 1 jaar nadat ik mijn traject bij uChange startte, opnieuw tevreden in mijn job, heb vooruitzichten en plannen waar ik voordien niet aan durfde beginnen, vergaarde inzichten en leerde mezelf beter kennen.

Een welgemeende dank u voor deze levensveranderende begeleiding, Katleen! 

B.G. over loopbaan/burnout begeleiding

Ik zat al jaren vast in een “Gouden Kooi” en als er één ding duidelijk was voordat ik aan dit traject begon, dan was het wel dat ik dringend nood had aan mentale rust.

Twee lange jaren heb ik erover gedaan om de knoop door te hakken. Vier uurtjes loopbaancoaching bij Uchange maakten het verschil tussen blijven piekeren en dagelijks doodongelukkig zijn OF de grote sprong wagen.

Katleen reikte me een aantal zeer eenvoudige maar oh zo efficiënte tools aan om tot een aantal inzichten te komen die me over de streep trokken om de sprong te wagen.

Grenzen aangeven en bewaken, mezelf naar waarde durven schatten en vooral: doen waar ik goed in ben en wat ik graag doe. Ineens werd het allemaal heel helder en zo klaar als een klontje.

Al jaren droomde ik van een activiteit als zelfstandige en nu wordt die droom eindelijk realiteit. Weliswaar in bijberoep, met een vaste job als houvast en de broodnodige financiële zekerheid.

Maar de eerste stapjes zijn gezet en daar ben ik Katleen ontzettend dankbaar voor.

DANKJEWEL !!

Els DB over loopbaanbegeleiding

Heel fijne, aparte aanpak van je begeleiding Katleen. Gaf me inzicht, handvaten én een boost. Blij en dankbaar dit traject met jou te hebben mogen volgen! Dank je wel!

Helga C. over HSP-coaching/loopbaanbegeleiding

“Op het werk had ik heel veel te maken met stress en kreeg ik voortdurend extra taken bij bovenop mijn eigen al zeer uitgebreid takenpakket.

Omdat ik mij niet meer goed voelde in mijn vel, tot fysieke klachten toe, ben ik bij Uchange gaan aankloppen. Ik heb daar ondertussen 5 sessies begeleiding/coaching achter de rug en ik heb nog geen seconde spijt gehad dit gedaan te hebben. Het heeft mij zoveel deugd gedaan en ik heb er enorm veel van bijgeleerd over mijzelf en de manier waarop ik functioneer op het werk.

Dankzij Katleen haar persoonlijke manier van aanpakken en praktische tips, ben ik nu al enkele weken terug aan de slag, kan ik veel beter relativeren en durf ik ook al eens “nee” te zeggen. Zij heeft mij geholpen om beter om te gaan met mijn stress, om mij te richten op zaken/personen die mij positieve energie geven en om alles van op een afstand te bekijken.

Kortom, Uchange is een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een manier om alles eens los te laten en van op een afstand te analyseren om zo tot een betere versie van zichzelf te komen!

Bedankt Katleen, bedankt uChange!!!”

D.G. over HSP-coaching/loopbaanbegeleiding

Bedankt voor je begeleiding, was kort maar heb er toch door ingezien waar het probleem zat.

Stijn V. over loopbaanbegeleiding

Ik ervaar Katleen als veilig om me echt bloot te geven en een eerlijk gesprek aan te gaan over mijn kwetsbaarheden.  Ze luistert zonder oordeel naar mijn verhaal en ontdekt het beste in mijn persoon. Ze doet dit met een authentieke waardering van alles wat naar boven komt zoals een kind zich oprecht verwondert op schattenjacht.  Door deze zachte en persoonlijke aanpak voel ik me gewaardeerd en dit levert een enorme bijdrage aan mijn eigenwaarde.

PS: ’t warm onthaal met chocolaatjes en koffie schept natuurlijk ook meteen een aangename sfeer!

Karen D. over HSP-coaching/loopbaanbegeleiding

Als ik de praktijkruimte binnen kwam had ik meteen een rustgevend gevoel, dit zal deels door de fascinerende muur zijn, maar er hangt ook gewoon een goede sfeer.

De coach zelf is super goed in het kaderen en aanpakken van je ‘probleem’. Katleen is begripvol en liet me oefeningen doen waardoor ik tot een nieuwe oplossing gekomen ben. Ik heb enkel positieve ervaringen bij uChange. Dit is dus wel een aanrader voor als je hulp nodig hebt.

Leen over HSP coaching

Slechts met 1 sessie loopbaanbegeleiding kreeg ik voldoende tools en inzichten mee die ervoor gezorgd hebben dat ik na heel lang twijfelen toch opnieuw ben gaan solliciteren. Vooral de oefeningen rond trauma begeleiding gaven mij dat duwtje in de rug die ik nodig had om verdere stappen te zetten. Ik had meteen een fijne klik met Katleen en kon mij erg goed vinden in haar manier van werken. Als hulpverlener werk ik veel vanuit mijn intuïtie en buikgevoel. Haar manier van coaching sloot daar volledig bij aan.

Ik start binnen enkele weken op een nieuwe werkplek en ga de nieuwe uitdaging volledig aan! Bedankt Katleen!

L.D. over loopbaanbegeleiding en traumaverwerking

De loopbaanbegeleiding heeft me geleerd dat het nooit te laat is om van job te veranderen en dat het meer dan OK is om toe te geven dat een job je niet meer ligt, welke reden er ook aan de basis ligt.

Het meest bijzondere aan de loopbegeleiding voor mij was het “voelen” en luisteren naar je buikgevoel. Je inleven in een situatie en echt aanvoelen wat dat met je doet was dan ook héél confronterend maar het heeft mijn ogen geopend. Dankzij de begeleiding en ondersteuning van Katleen heb ik stappen ondernomen die ik een paar jaar terug nooit zou gezet hebben.

Ik heb één loopbaancheque gebruikt en kreeg daarmee voldoende begeleiding en informatie om verder te kunnen. Als ik van één ding spijt heb, dan is het dat ik niet eerder de stap naar loopbaanbegeleiding gezet heb. Het had mij veel ellendige jaren kunnen besparen…

P.D. over loopbaanbegeleiding

I made the change! Nog altijd dankbaar van het ‘duwtje’

Caroline V over loopbaanbegeleiding

Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld.  Deze ervaring ga ik niet snel vergeten.

Als ik erop terugdenk ervaar ik terug het zalige gevoel van tijdens de hypnose.  Ik heb het gevoel meer zelfvertrouwen te hebben, rust.  Ik ben tevreden met wie ik ben, zoals ik ben.

Ik ben veel rustiger i.v.m. de schoolresultaten van mijn zoon… Resultaat: geen buis met de examens!

Mijn gezin heeft me onlangs gezegd dat ik veel rustiger ben, dat de sfeer thuis veel aangenamer is.

H.N.. over hypnose bij stress en versterking zelfvertrouwen

Hypnose voor mijn zelfvertrouwen heeft echt geholpen.  Dat heeft echt een boost grekregen!

P. over Hypnose

Met een wat afwachtende houding ging ik naar een gratis infosessie over job-coaching.

Het was een aangename kennismaking op een vlotte, losse manier. Ik heb daarom ook niet getwijfeld om mijn loopbaancheques aan te vragen en 4 uren in begeleiding te gaan. Er waren 3 sessies (2x 1,5 u en 1x 1u).

Eerste sessie kwam ik te weten waarop ik in mijn huidige job vastloop. In de tweede sessie hebben we bekeken wat hieraan kan gebeuren en wat ik zelf moet veranderen binnen mijn huidige job. En de derde sessie was een reflectie van wat er veranderd is en wat ik nog verder moet veranderen/ aanpassen om niet terug in een burn-out-out te vallen.

Dit alles werd op een zeer vakkundige/ professionele manier begeleid door Katleen.

Het is aan iedereen die vast zit in zijn/ haar job aan te raden om deze coaching ook eens te volgen.

Bedankt Katleen voor de schitterende begeleiding.

B.P. over loopbaanbegeleiding

Twijfelt u soms ook aan uzelf, is je huidige job wel ideaal voor u of zoekt u naar een nieuwe job, maar wilt het maar niet lukken.

Neem dan zeker contact op met UChange.

Ik raad u deze super enthousiaste coach van UChange ten zeerste aan, ze haalt het beste in u naar boven en elke begeleiding is gepersonaliseerd naar ieders behoefte.

Doorheen mijn loopbaanbegeleiding heb ik mezelf herontdekt. Ik ben geconfronteerd geweest met mijn valkuilen en mijn irritaties maar ook mijn kwaliteiten en mijn uitdagingen. Ze heeft me terug doen geloven in mezelf en in de toekomst.

If I can change … you can change too.

Natacha H. over loopbaanbegeleiding

Dank je wel Katleen voor je sessie.  Ik heb ons gesprek niet meer losgelaten.  Heel interessant wat je me vertelde en de “simpele” oefeningen die we dan samen deden hebben echt een indruk bij me achtergelaten.

H.L. over traumawerk

Beste uurtje loopbaancoaching ever!

Merci Katleen Van Roye toppertje! Glad to be back!

Ellen V.D. over loopbaanbegeleiding

Ik kan nu zonder angsten de rayon van de wijn passeren in de winkel zonder een drang te voelen dat ik iets zou kopen.

Het is ook niet moeilijk voor mij om op café te gaan en mensen alcohol te zien drinken. Dit samen met mijn wekelijkse aa meeting houden me nuchter!”

Hypnose bij alcoholverslaving. In samenspraak met de klant is deze getuigenis anoniem.

Sinds oktober 2022 had ik last van angst, “onterechte” angst- en paniek aanvallen gevolgd door hevige hyperventilatie. Ademhalingstechnieken en medicatie hielpen niet, zelfs niet de gesprekken met een pycholoog.

Ik was ten einde raad, ik zat héél diep, zó diep dat ik zelfs mijn hobby niet meer kon uitoefenen,  mijn job met moeite aankon,  totdat ik op de site van uChange terecht kwam.

Wat me aansprak bij uChange is dat Katleen eveneens HSP is, het woord “coach”, want ik had een echte coach nodig, niet iemand met 1001 woorden,  de jaren ervaring, en vooral de mogelijkheid om hypnose te doen.

Ik had grote verwachtingen, en lucky me, deze werden allemaal ingevuld.

Reeds na ons 1ste gesprek en hypnose, voelde ik me mentaal beter en sterker, met meer zelfvertrouwen. 

Na de 2de sessie had ik geen enkele keer meer een angstaanval/hyperventilatie en kon ik mijn hobby opnieuw uitoefenen; ik had ook meer zelfvertrouwen.

Ik durf nu  belissingen  nemen die bij mij persoonlijk passen en waarbij ik me goed voel.  Ik heb mijn comfortzone teruggevonden en voel me in balans.

Katleen heeft me de nodige tools gegeven en aangeleerd wat ik moest doen, ze begreep wat ik voelde, we zaten meteen op dezelfde golflengte.

Ik raad iedereen aan die er mentaal doorzit, die mentale angst heeft,  om een afspraak te nemen bij uChange.

P.B. over hypnose

Ik heb loopbaanbegeleiding gevolgd bij Katleen en kan dit ten zeerste aanbevelen.

Zij biedt je nieuwe inzichten, aangepast aan jouw situatie.

Ik had direct een hele goeie klik en zij begreep mij zeer goed. Ik heb heel nuttige, praktische oefeningen gekregen die mij aan het denken hebben gezet en finaal ook in beweging. De beweging die ik nodig had.

Bedankt Katleen!

K.D.B. over loopbaanbegeleiding

Op korte tijd heb ik heel wat dingen geleerd. Een echte aanrader op loopbaanbegeleiding te volgen bij uChange.

Heel erg bedankt!

K.B. over loopbaanbegeleiding

Laat je zelf graag een review achter voor uChange

Vul hieronder jouw ervaring in

U gaat akkoord met ons privacybeleid