Uchange heeft een mooie expertise op zak in hypnose therapie, HSP coaching/hoogsensitiviteit, loopbaanbegeleiding, traumawerk en Burn Out – Bore Out coaching.

Alles over uChange

Katleen en Eddy zijn beiden gepassioneerd door groei en verandering.  Allebei hebben zij geleerd om levenslessen om te keren in uitdagingen en leerprocessen.

Vanuit hun ervaring met hooggevoeligheid begeleiden zij jou op maat, rekening houdend met jouw wensen én met jouw draagkracht.

uChange is ontstaan als ondersteuning in de kracht van verandering.  Zonder verandering geen groei.  En zonder groei geen evolutie.

Heb je een plan om verandering te brengen rond een bepaald topic of in een bepaalde context?  Wil je eerder leren omgaan met de verandering die het leven jou voor de voeten gooit? Is de tijd rijp om je bedrijf te laten groeien?  Heb je zin om denken, voelen en handelen te combineren?

Eddy en Katleen verwelkomen je voor coaching in jouw “change-traject”!

Wij leiden uw veranderingstraject in goede banen

Katleen Van Roye

Katleen Van Roye

Oprichter/veelzijdige coach/hypnosetherapeute

Katleen werkt als zelfstandig coach sinds 2017.

Vanuit haar eigen ervaring met hooggevoeligheid, haar honger naar kennis en haar interesse in het functioneren van mensen, schoolde zij zich voortdurend bij bij Centrum Open Mind.

Dit resulteert in expertise op het vlak van:

  • coachen van hoogsensitieve personen
  • loopbaanbegeleiding
  • traumaverwerking
  • stress- en burnout begeleiding

Zij volgde haar opleiding tot hypnosetherapeute bij Hypnovision.

Samen met jou onderzoekt zij waar jij op bent vastgelopen en welke stappen je kan zetten op weg naar de verandering die je wil brengen.

Wees welkom voor jouw Change-traject bij Katleen.

Eddy Derick

Eddy Derick

Oprichter/bestuurder

Eddy begeleidt verkopers en starters in hun Change-traject.

Vanuit zijn jarenlange ervaring in het begeleiden van teams in de verkoop ligt zijn expertise in het coachen van sales teams en opstartende bedrijven.

Eddy heeft evenzeer ervaring in het omzetten van hooggevoeligheid als kracht voor de uitbouw van jouw skills.