Individuele coaching die jou in beweging zet. Speels en doeltreffend. Snel resultaat.

uChange individuele coaching

Loopbaancoaching, HSP, trauma of burn-out

Loop je vast in je job, in je hoogsensitief zijn, in trauma’s, bij burn-out?

Er verandert pas iets van zodra jij daarvoor kiest…

Bij coaches Katleen Van Roye en Eddy Derick van uChange ervaar je dat verandering hand in hand gaat met speelse en efficiënte coaching.

Je kan bij ons in Halle terecht voor coaching als je hooggevoelig bent, voor loopbaancoaching, traumaverwerking of burn-outcoaching.

Daar waar jij kiest voor verandering, maar niet weet hoe dit aan te pakken, zijn wij jouw buddy.  Je krijgt een kader, een inzicht, een ervaring.  Ook krijg je handvatten om opnieuw te verbinden met je gevoel en je intuïtie.

Wij houden in al onze sessies rekening met de gepaste dosis prikkels.  Vandaar dat al onze formats geschikt zijn voor hooggevoeligen. Bovendien zijn ze trauma-proof waardoor wij jouw trauma zorgvuldig aanpakken.

Geef meer zin aan je leven en kies zelf voor de verandering die bij jou past!

Loopbaanbegeleiding

Op zoek naar een loopbaancoach in Halle? Verwacht bij uChange geen lijstjes, wel concrete tips en aanpak.  Ook zelfstandigen!

HSP Coaching - Hoogsensitiviteit

Leer via uChange coaching omgaan met de overprikkeling van je zintuigen en (her)ontdek de waarde van je “energie-zintuig”. Praktische tips en concrete aanpak! Klik hier voor de test.

Traumaverwerking

Trauma creëert verandering waar je niet voor kiest. Via traumaverwerking creëer je blijvende verandering waar je wel voor kiest.

Behandeling en preventie van burn-out

Via coaching herstellen van burn-out? Concrete oefeningen om je te laten achterhalen en ervaren hoe je zelf je genezing kan bevorderen!